De Box

Wat is een box?

Wat is een Strength and Conditioning Box?

Een Box. Geen Gym met zonnebanken, ingewikkelde apparaten, sauna, smoothiebar en spiegels aan de muur.
Onze Box is een functionele ruimte, voorzien van rubberen vloer, stangen waar je aan hangt, kisten waar je op springt en de gewichten die je boven je hoofd tilt. Onze Strength and Conditioning Box in Zwolle is uitgerust met de nieuwste en beste materialen nodig om de fysieke prestaties van een atleet(sporter) te verbeteren.

Wij focussen niet op enkel kracht, uithoudingsvermogen, wendbaarheid of flexibiliteit maar juist de combinatie van deze en zes andere elementen van fitness geven een nieuwe betekenis aan het begrip ‘fit’.
Het maakt niet uit wat je fitness niveau is!

Wat is Strength and Conditioning(SC)?

Strength and Conditioning is een verzamelnaam voor olympisch gewichtheffen, krachttraining, kettlebell training, op een box springen, sprints trekken of touwtje springen. Met andere worden zijn dit hulpmiddelen die wij gebruiken om de fysieke prestaties van een atleet (sporter) te verbeteren. Met behulp van onder andere de tien fitnessdomeinen zoals onder andere: coördinatie, kracht en conditie. Ons doel is een atleet totaal fysiek fit te maken. Wij gaan terug naar de basis!

De Strength and Conditioning programmering komt onder andere weg van de CrossFit methodiek. Headcoach Paul programmeert de workouts in blokken van 4 tot 6 weken gebaseerd op de bewegingen en de tekortkomingen van de ReWind atleten. Naast deze workout bieden we ook Marauder Workouts en Olympisch Gewichtheffen aan. Alles met één doel: Release The Winner Inside(ReWind)!

Ben je nieuwsgierig naar onze ‘Box’ en ReWind Strength and Conditioning in Zwolle? Kom gerust langs bij onze Box in Zwolle Zuid!

Box etiquette

Ben je op zoek naar diversiteit om algemeen fit te worden?

1.Kom op tijd
2.Laat je ego buiten de deur
3.Maak kennis
4.Opruimen wanneer iedereen klaar is
5.Ga niet onnodig met barbells gooien
6.Ga zuinig met het materiaal om

7.Gebruik je eigen materiaal
8.Ruim alles netjes op
9.Maak de barbells netjes schoon
10.Gebruik geen overmatig magnesium
11.Graaf diep!
12.Wees voorbereid op de lessen

error: Content is protected !!
Verzenden
Stel je vraag!
Heb je een vraag? Stuur een whatsapp bericht. We proberen binnen 15 minuten te reageren.
Powered by