Lessen/Rooster

Wat zijn de openingstijden?

Lesrooster 2019

geldig vanaf 01 maart 2020
TijdMaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdagZondag
0900-10:00SC Program/Open Gym-SC Program/Open Gym-SC Program/Open GymMarauder/Open Gym-
10:00-11:00Open Gym-Open Gym-Open GymMarauder/Open GymTeam workout/Open Gym
11:00-12:00Open Gym-Open Gym-Open GymOly AdvancedTeam workout/Open Gym
12:00-12:30-----Oly Advanced-
17:30-18:30SC Program/Open GymSC Program/Open GymSC Program/Open GymSC Program/Open Gym--
18:30-19:30SC Program/Open GymSC Program/Open GymOly Basics/Open GymSC Program/Open Gym---
18:30-19:30-OnRamp for all-----
18:30-19:00----SC Program 30/Open Gym--
19:00-19:30----SC Program 30/Open Gym--
19:30-20:30SC Program/Open GymSC Program/Open GymSC Program/Open GymSC Program/Open GymGymnastics/Open Gym--
19:30-20:30---OnRamp for all---
20:30-21:30Open GymSC Program/Open Gym-SC Program/Open Gym---

SC Program:
Onze dagelijkse Strength and Conditioning programmering. Tijdens ‘Strength & Conditioning’ werken we aan de combinatie van kracht- en uithoudingsvermogen. Daarbij passen we de beste methodes toe uit onder andere CrossFit en HIIT.

Open Gym:
De Open Gym is het mooiste moment van de dag. Je hebt de hele box voor jezelf en je kan doen wat je hart begeert, conform de regels van de box. De Open Gym regels hangen in de box.

Marauder: 
Met de Marauder focussen we op de grote belastbaarheid van het lichaam. De workout zullen geen barbells bevatten en zal de intensiteit langdurig zijn. De Marauder Workout wordt op elke zaterdag aangeboden. Onze ‘Marauder workout’ vindt zijn inspiratie uit de defensie achtergrond van hoofdcoach Paul en staat garant voor 40 minuten maximale intensiteit.

Oly Hour(Basics/Advanced):
Olympisch(Oly) Gewichtheffen is een krachtsport waarbij er een halter met gewichten van de grond tot boven het hoofd gebracht moeten worden. Het is een heel technische krachtsport want het vergt doorzettingsvermogen om bewegingen te perfectioneren en te fine-tunen maar ook kracht om met steeds zwaardere gewichten te werken. Tijdens de ‘Basics’ uren behandelen we de Snatch(Trekken) en Clean&Jerk(Stoten). Door een ‘Basics’ en ‘Advanced’ class aan te bieden wordt zowel een beginner als een ervaren gewichtheffer uitgedaagd.

Team workout: 
Fun, gezelligheid en afsluiting van het weekend is de rode lijn voor deze workout. Je werkt altijd in teams van minimaal twee personen waarbij we rekening houden met jouw fysiek niveau. Wil jij het weekend goed afsluiten dan is dit de workout die je niet wilt missen! Elke zondag verrast de coach jou met een uitdagende workout.

Gymnastics:
Er zijn heel veel turnoefeningen, te veel om allemaal te benoemen, maar het zijn onder andere: pull ups, push ups, ringdips, squats, handstands etc. Bij turnoefeningen moet je denken aan bewegingen waarbij je je eigen lichaamsgewicht gebruikt. Deze oefeningen geven je het vermogen om je lichaam te controleren in welke ruimte en situatie dan ook. Het perfectioneren van deze bewegingen kan jaren duren en verschillen van heel makkelijk tot heel moeilijk. Tijdens dit uur zullen wij jou helpen om de turnoefeningen beter onder de knie te krijgen, want de basis start hier!

SC Program 30
Een leuke intervaltraining op hoge intensiteit van maar 30 minuten.
Dit zijn simpele maar effectieve trainingen met eenvoudige oefeningen die worden uitgevoerd met lichte gewichten en je eigen lichaamsgewicht. De perfecte cardio workout om even lekker te zweten, en daarna weer verder te gaan met jouw dag! De voordelen hiervan zijn, naast uiteraard dat deze workout minder tijd kost, dat jij makkelijk consequent kan blijven trainen.
Daarnaast heeft deze manier ook veel baat bij mensen die bijvoorbeeld kampen met een burn-out.

OnRamp for all:
Onze OnRamp is een programma waarbij wij beoordelen hoe jij beweegt en waar je aan moet werken, deze cyclus wordt gegeven door een gecertificeerde trainer(minimaal CrossFit Level 1 Trainer). We zorgen dat jij de basis aangeleerd krijgt van de bewegingen die wij noodzakelijk vinden. Kortom je leert de do’s en dont’s van de verschillende bewegingen, waarbij techniek en muscle memory bovenaan staan.

De OnRamp is toegevoegd aan ons lesrooster en voor ieder Rewind lid toegankelijk. Elk nieuw lid verzoeken we om naast de reguliere lessen, de drie OnRamp sessies te hebben doorlopen. Elke dinsdagavond 18:30 en donderdagavond 19:30 zullen wij deze lessen aanbieden.

We rekenen géén inschrijfgeld. Het lidmaatschap wordt voor minimaal zes maanden aangegaan.

Het is verplicht om eerst een proefles te hebben gevolgd alvorens men lid wilt worden.

error: Content is protected !!
Verzenden
Stel je vraag!
Heb je een vraag? Stuur een whatsapp bericht. We proberen binnen 15 minuten te reageren.
Powered by