Lessen/Rooster

Wat zijn de openingstijden?

Lesrooster 2019

geldig vanaf 11 november 2019
TijdMaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdagZondag
0900-10:00SC Program/Open Gym-SC Program/Open Gym-SC Program/Open GymOpen Gym-
10:00-11:00Open Gym-Open Gym-Open GymSC Program/Open GymSC Program/Open Gym
11:00-12:00Open Gym-Open Gym-Open GymOly Hour Basics/AdvancedSC Program/Open Gym
12:00-12:30-----Oly Hour Basics/Advanced-
13:00-14:00Open Gym------
14:00-15:00Open Gym------
15:00-16:00Open Gym------
16:00-17:30Open Gym------
17:30-18:30SC Program/Open GymSC Program/Open Gym-SC Program/Open Gym--
18:30-19:30SC Program/Open GymSC Program/Open GymOly Hour Basics/Open GymSC Program/Open GymSC Program/Open Gym--
19:30-20:30SC Program/Open GymSC Program/Open GymSC Program/Open GymSC Program/Open GymSC Program/Open Gym--
20:30-21:30OnRamp for all/Open GymSC Program/Open Gym-SC Strength/Open Gym---

SC Program:
Onze dagelijkse Strength and Conditioning programmering. Tijdens ‘Strength & Conditioning’ werken we aan de combinatie van kracht- en uithoudingsvermogen. Daarbij passen we de beste methodes toe uit onder andere CrossFit en HIIT.

Open Gym:
De Open Gym is het mooiste moment van de dag. Je hebt de hele box voor jezelf en je kan doen wat je hart begeert, conform de regels van de box. De Open Gym regels hangen in de box.

Marauder Workout: 
Met de Marauder Workout focussen we op de grote belastbaarheid van het lichaam. De workout zullen geen barbells bevatten en zal de intensiteit langdurig zijn. De Marauder Workout wordt op elke zaterdag aangeboden. Onze ‘Marauder workout’ vindt zijn inspiratie uit de defensie achtergrond van hoofdcoach Paul en staat garant voor 40 minuten maximale intensiteit.

Oly Hour(Basics/Advanced):
Olympisch(Oly) Gewichtheffen is een krachtsport waarbij er een halter met gewichten van de grond tot boven het hoofd gebracht moeten worden. Het is een heel technische krachtsport want het vergt doorzettingsvermogen om bewegingen te perfectioneren en te fine-tunen maar ook kracht om met steeds zwaardere gewichten te werken. Tijdens de ‘Basics’ uren behandelen we de Snatch(Trekken) en Clean&Jerk(Stoten). Door een ‘Basics’ en ‘Advanced’ class aan te bieden wordt zowel een beginner als een ervaren gewichtheffer uitgedaagd.

OnRamp for all:
Onze OnRamp is een programma waarbij wij beoordelen hoe jij beweegt en waar je aan moet werken, deze cyclus wordt gegeven door een gecertificeerde trainer(minimaal CrossFit Level 1 Trainer) ondersteund door onze fysio. We zorgen dat jij de basis aangeleerd krijgt van de bewegingen die wij noodzakelijk vinden. Kortom je leert de do’s en dont’s van de verschillende bewegingen, waarbij techniek en muscle memory bovenaan staan.

De OnRamp is toegevoegd aan ons lesrooster en voor ieder Rewind lid toegankelijk. Elk nieuw lid verzoeken we om naast de reguliere lessen, de drie OnRamp sessies te hebben doorlopen. Elke maandagavond 20:30 zullen wij deze lessen aanbieden in drie sessies verdeeld over drie weken. Het is de bedoeling dat je deze lessen op volgorde van les 1,2 en 3 doorloopt.

We rekenen géén inschrijfgeld. Het lidmaatschap wordt voor minimaal zes maanden aangegaan.

Het is verplicht om eerst een proefles te hebben gevolgd alvorens men lid wilt worden.

Verzenden
Stel je vraag!
Heb je een vraag? Stuur een whatsapp bericht. We proberen binnen 15 minuten te reageren.
Powered by